winter mini fotosessies veluwe kerst fotoshoot gelderland

De winterperiode is altijd een moment om familie herinnering te koesteren. Ook wordt er in de december maand vaak kerstkaarten verstuurd, hoe leuk is het dan om een mooie recente foto van je familie mee te sturen of aan geliefden te geven.

Ik ga daarom voor het eerst winter mini fotosessies houden!

De fotoshoots zullen zijn, onder voorbehoud, op zaterdag 19 en zondag 20 november.

Natuurlijk zijn we afhankelijk van het weer dat het droog is en de sessies zullen.

DETAILS

Wie kan zo’n mini fotoshoot boeken?
Voor gezinnen  ( met zowel kleine als grote kinderen ),
koppels, een portret of een zwangerschap,
lijkt me erg leuk om te fotograferen als mooie herinnering!

Een fotosessie duurt 30 minuten de kosten daarvan zijn €89, – daarin zitten 3 HR fotobestanden.

Een 30 minuten lijkt kort, maar het geeft mij ruim de tijd om mooie foto’s te maken van jullie als gezin, koppel etc. te maken.

Op deze wintershoot zorg ik ervoor dat alles klaar staat wanneer jullie komen, zo kunnen we verschillende setups gebruiken voor de shoot.

In mijn online fotogalerij kun je jouw mooiste foto’s van de sessie uitzoeken. De foto’s in deze fotogalerij zijn al bewerkt. Wil je meer dan de 3 HR bestanden?  Fotobestanden zijn extra bij te bestellen voor een €9,50 per stuk.
Of wil je alle foto’s in de galerij, daarvoor geldt dan een prijs van €97,-

Er zijn maar een beperkt aantal plekjes beschikbaar!

TIJDVAKKEN
Zaterdag 19 November

9:50 – 10:20 uur
10:25 – 10:55 uur
11:00 – 11:30 uur
11:35 – 12:05 uur
12:10 – 12:40 uur
12:45 – 13:15 uur

13:50 – 14:20 uur
14:25 – 14:55 uur
15:00 – 15:30 uur
15:35 – 16:05 uur

TIJDVAKKEN
Zondag 20 November

9:50 – 10:20 uur
10:25 – 10:55 uur
11:00 – 11:30 uur
11:35 – 12:05 uur
12:10 – 12:40 uur
12:45 – 13:15 uur

13:50 – 14:20 uur
14:25 – 14:55 uur
15:00 – 15:30 uur
15:35 – 16:05 uur

LOCATIE

Locatie met sparrenbomen, maak ik later na aanmelding bekend.

Enkele voorbeelden van mijn

Fotoshoot Momenten

Dit is het eerste jaar dat ik winter mini fotoshoots doe,
onderstaand staan enkele voorbeelden van mijn fotoshoot momenten 

Wil jij je ook aanmelden?
Of op de hoogte blijven?

En straks ook mooie foto’s uitzoeken?

De mini fotosessies zijn dus op een zaterdag en zondag in november.
Heb je voorkeur voor bepaalde datums of kun je op bepaalde datums niet? Stuur mij gerust een mailtje ik kan je op de hoogte houden!

Heb je vragen of zou jij je graag willen aanmelden? Vul het onderstaande formulier in, maar appen mag ook: 06-33632860

bloesem fotoshoot mini sessie gelderland veessen

Een fotoshoot voor een blijvende
herinnering voor nu en later.

Even voorstellen

Wat ik zo mooi vind is dat je als fotograaf een blijvende herinnering voor nu en later maakt, het is zoveel meer dan alleen een set foto’s maken. Het is een fragment uit iemands leven wat je vast legt, en dat blijf ik bijzonder vinden dat ik dit voor anderen mag doen.

Ik fotografeer speciale momenten zoals een zwangerschap, newborn, baby, cake smash, gezin, koppel of bruiloft. Allemaal unieke momenten in het leven, waar ik erg enthousiast van wordt om te fotograferen!

Dat iemand zich op zijn gemak voelt tijdens de fotoshoot hoor ik vaak terug komen. Heel fijn! Want ik probeer alles op een natuurlijke manier te doen en ervoor te zorgen dat jullie je zo comfortabel mogelijk voelen door de fotosessie heen, dat zorgt voor pure en spontane beelden.

Kijk gerust rond op mijn website, heb je vragen of wil je graag boeken? Laat mij het gerust weten ik zie je graag voor mijn camera verschijnen!

Lieve groetjes,

Chantal

OVERZICHT & MEER INFORMATIE fotosessies

Zwangerschapsshoot

Newborn

Baby

Cakesmash

Familiefotoshoot

Gezinsfotoshoot

Koppel fotoshoot

Bruidsfotografie

Personal Branding

Giftcard / Cadeaubon