Vier de liefde en leg deze vast.

Loveshoot // Bruidsfotografie // Heerde

Oprechte blikken van liefde en samenzijn, dat is iets wat ik graag vastleg. Een mooie ervaring voor nu en een mooie herinnering voor later.

Ben je op zoek naar een fotograaf voor jullie grote dag? Of ben je nog niet verloofd maar wel op zoek naar een fotograaf om jullie als koppel vast te leggen?

Ik zou het hartstikke leuk vinden om dat te doen! Mijn stijl van fotograferen is te herkennen doordat deze licht is met een lichte vintage look. Ik houd ervan om te fotograferen vanuit mijn gevoel, tijdens de fotoshoot geef ik opdrachtjes die bij jullie passen. Een ongedwongen glimlach of een oprechte blink.

 

Ja, ik wil graag boeken!

Certain things catch your eye,
but pursue only those that capture the heart!

Waar kan ik je mee helpen?

EEN OVERZICHT VAN FOTOSHOOTS

Couplesshoot

Willen jullie de liefde vieren en dit laten vastleggen? Een couplesshoot is hier helemaal geschikt voor. Ik zal jullie door de fotoshoot heen begeleiden zodat jullie je op je gemak voelen en er ongedwongen foto’s ontstaan.

€149,-

Bruidsfotografie

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd, hartstikke leuk! Hoe mooi is het om er later een album bij te pakken van jullie trouwdag? Een herinnering die je niet snel wilt vergeten. Lijkt je het leuk om met mij contact te hebben over het fotograferen van jullie bruiloft? Na het invullen van het contactformulier neem ik contact met je op om een intake te plannen. Dit kan bij je thuis maar ook via Skype. Nadat we met elkaar hebben gesproken, stel ik een offerte voor jullie op. Na het Ja-woord van jullie leg ik de datum vast in mijn agenda, en dan kijken we uit naar de grote dag!

v.a. €799,-

Ja, ik wil graag boeken!

OVERZICHT & MEER INFORMATIE fotosessies

Koppel fotoshoot

chantal nijhof studio gezinsfotografie familie fotoshoot veluwe heerderstrand

Zwanger fotoshoot

chantal nijhof studio gezinsfotografie familie fotoshoot veluwe heerderstrand

Gezinsfotoshoot

Cakesmash

Personal Branding