EEN BLIJVENDE HERINNERING

aan deze bijzondere periode voor de geboorte.

Warme, pure en spontane herinneringen!

Zwangerschapsfotoshoot | Zwangerschapsshoot | Gelderland | Zwolle | Apeldoorn

Deze bijzondere periode in jullie leven leg ik graag voor jullie vast. Door middel van lifestyle fotografie wordt het een fotoshoot waarin jullie jezelf kunnen zijn, ongedwongen en ontspannen foto’s zijn dan het resultaat. Voor jullie een mooie herinnering voor nu en later.

Het fijne is dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over hoe jullie moeten gaan staan, ik begeleid jullie van het begin tot eind op een ontspannen manier door de fotoshoot heen. Vooraf bespreken we samen de wensen zodat de zwangerschapsfotoshoot voldoet aan jullie verwachting.  

 

Ja, ik wil graag boeken!

LAAT DEZE DIERBARE PERIODE VASTLEGGEN

Informatie & Werkwijze

Als moeder weet ik hoe waardevol het kan zijn om foto’s te hebben van mijlpalen in je leven. Ook een zwangerschap is zo waardevol om vast leggen. Om het maar zo voorbij te laten gaan zonder mooie beelden is zo zonde en iets waar je spijt van kunt krijgen.

Daarom vind ik het zo mooi als ik deze periode vrouwen onvergetelijk kan maken, door een mooie zwangerschapsfotoshoot.

Er zijn verschillende mooie fotolocaties hier op de Veluwe, het Heerderstrand, Vosbergen of de Schaapskooi etc. Ik woon in het dorp Heerde, in een prachtige omgeving met dichtbij de dorpen Epe, Oene, Veessen, Wapenveld. Het ligt tussen Apeldoorn en Zwolle. Maar ook buiten deze omgeving ga ik graag op pad om foto’s voor je te maken.

Het is ook mogelijk om in mijn studio de zwangerschapsfotoshoot te doen.

zwangerschapsfotoshoot gelderland buiten heerde epe zwolle vaassen terwolde oene wapenveld hattem apeldoorn nunspeet biddinghuizen

ZWANGERSCHAP

 COLLECTIE I

Fotoshoot van 1 uur
5 HR fotobestanden*
Selecteer je eigen favoriete foto’s uit de online galerij.
Locatie: Buiten of mijn thuisstudio (andere locatie mag uiteraard ook)

 

€149,-

ZWANGERSCHAP

 COLLECTIE II

Fotoshoot van 1 uur
10 HR fotobestanden*
Selecteer je eigen favoriete foto’s uit de online galerij.
Locatie: Buiten of mijn thuisstudio (andere locatie mag uiteraard ook)

 

€195,-

ZWANGERSCHAP

 COLLECTIE III

Fotoshoot van 1 uur
20 HR fotobestanden*
Selecteer je eigen favoriete foto’s uit de online galerij.
Locatie: Buiten of mijn thuisstudio (andere locatie mag uiteraard ook)

 

€249,-

ZWANGERSCHAP

 COLLECTIE IV

Fotoshoot van 1 uur
Alle fotobestanden in de online fotogalerij*
Selecteer je eigen favoriete foto’s uit de online galerij.
Locatie: Buiten of mijn thuisstudio (andere locatie mag uiteraard ook)

 

€347,-

Voor elk gekozen collectie geldt:
* Extra fotobestanden, buiten het pakket, zijn bij te bestellen voor €9,50 per foto.
* Wil je de gehele online gallery afnemen, dat is ook mogelijk met collectie IV.
* Excl. reiskosten van 0,35 p/km buiten de plaats Heerde met een straal van 5km.

Meer informatie of boeken?

Mijn agenda raakt op het moment snel gevuld dus wees er optijd bij. Mocht je overwegen om een fotoshoot bij mij te boeken maar twijfel je nog? Neem gerust contact met mij op per mail, telefoon of whats app. Ik help je graag verder en laat je graag weten of ik nog plek heb.

contact via whatsapp!

 informatie per mail!

VRAGEN & WEETJES

Voorbereiding op de zwangerschapsshoot

Lijkt je het leuk om een zwangerschapsfotoshoot te boeken? Dan wil je natuurlijk graag weten waar je aan toe bent! Hieronder heb ik een aantal veel gestelde vragen beantwoord. Heb je zelf nog een vraag of zou je graag nog even contact hebben? Stuur mij gerust een berichtje!

Zwangerschapsshoot heide veluwe gelderland heerde zwolle epe apeldoorn vaassen deventer veessen nunspeet elburg zwangerschap fotoshoot zwangerschapsfotoshoot 4
Wanneer kan ik het beste een zwangerschapsfotoshoot plannen?
Meestal probeer ik een zwangerschapsshoot tussen de 32 en 35 weken in te plannen.
Wat kan ik het beste aandoen?
Je hebt een mogelijkheid om gebruik te maken van mijn client closet. Daarin heb ik een aantal jurken beschikbaar waarvan je gebruik kunt maken. Maar maak je liever gebruik van je eigen kleren dan is dat natuurlijk ook goed! Ik adviseer meestal om gebruik te maken van rustige natuur- of aardetinten.
Hoe werkt de shoot precies

Nadat we een locatie gepland hebben, gaan we natuurlijk de fotoshoot doen. Dat kan met partner maar ook alleen.
Na de fotoshoot ga ik de foto’s uitzoeken en bewerken. Deze plaats ik dan in de online fotogalerij, hierin kun je de favoriete foto’s selecteren en digitale foto’s bestellen volgens de collectieprijzen. Ook is het mogelijk om prints te bestellen, maar deze zijn niet in de collectie inbegrepen. 

Kan ik hierna eventueel ook een newborn shoot bij je boeken?

Ja dat vind ik altijd hartstikke leuk om te doen! Ik kom graag bij jullie aan huis, maar ook mogen jullie een newborn shoot bij mij in de studio doen.
Je krijgt dan een 10% korting op de newborn shoot omdat je dan ook een zwangerschapsshoot bij mij hebt geboekt!

Studio of buiten?
Allebei is een optie, het gaat erom wat je graag neer wilt zetten. Ik heb een studio in “huiskamer” vorm en ik werk met achtergronddoeken. Zowel de studio als buiten shoots doe ik in een ontspannen / lifestyle stijl.

Wat zeggen anderen?

Ervaringen

Ja, ik wil graag boeken!

Geef een fotoshoot cadeau voor het vastleggen
van een blijvende herinnering!

Ben je op zoek voor een cadeau voor een babyshower, gender reveal of is je vriendin net zwanger of is het kindje net geboren? Dan kan het erg leuk zijn om een zwangerschapsfotoshoot of een newborn footshoot cadeau te geven! Dit is blijvende herinnering voor nu en later.

Het fotograferen van zwangerschappen en kersverse gezinnen vind ik prachtig om te doen. Ik houd van ongedwongen foto’s en probeer alles op een natuurlijke manier te doen.

Bij het aanvragen van een cadeaubon ontvang je een prachtige giftcard in een mapje. Zo is het ook echt leuk om een fotoshoot weg te geven!

Meer info cadeaubon >

OVERZICHT & MEER INFORMATIE fotosessies

Zwangerschapsshoot

Newborn

Baby

Cakesmash

Familiefotoshoot

Gezinsfotoshoot

Koppel fotoshoot

Bruidsfotografie

Personal Branding

Giftcard / Cadeaubon