warm, spontaan en puur

Een blijvende herinnering aan deze bijzonderE periode

zo voor de geboorte van jullie kindje

 

Scroll voor meer info

 
Gratis BROCHURE
Zwangerschapsfotoshoot

Van meer informatie over mijn werkwijze, inspiratie.
Download gratis de bijpassende brochure

zwangerschapsfotoshoot veluwe zwangerschap fotoshoot zwangerschapsshoot apeldoorn zwolle epe heerde vaassen wapenveld hattem deventer elburg dronten harderwijk arnhem

Zwangerschapsfotoshoot Gelderland
| ZWANGERSCHAPSSHOOT | ZWOLLE | APELDOORN

Fotoshoot zwangerschap GELDERLAND

Zo bijzonder om je kleine kindje zo’n 9 maanden in je buik te hebben. De bewegingen, de connectie van jou als moeder met je kindje.
 Achteraf is het zo waardevol om met een kindje op de armen terug te kijken op dit bijzondere moment samen.

zwangerschapsfotoshoot veluwe zwangerschap fotoshoot zwangerschapsshoot apeldoorn zwolle epe heerde vaassen wapenveld hattem deventer elburg dronten harderwijk arnhem

Als moeder weet ik hoe waardevol het kan zijn om foto’s te hebben van mijlpalen in je leven. Ook een zwangerschap is zo waardevol om vast leggen. Om het maar zo voorbij te laten gaan zonder mooie beelden is zo zonde en iets waar je spijt van kunt krijgen.

Daarom vind ik het zo mooi als ik deze periode vrouwen onvergetelijk kan maken, door een mooie zwangerschapsfotoshoot.

Er zijn verschillende mooie fotolocaties hier op de Veluwe, het Heerderstrand, Vosbergen of de Schaapskooi etc. Ik woon in het dorp Heerde, in een prachtige omgeving met dichtbij de dorpen Epe, Oene, Veessen, Wapenveld. Het ligt tussen Apeldoorn en Zwolle. Maar ook buiten deze omgeving ga ik graag op pad om foto’s voor je te maken.

Het is ook mogelijk om in mijn studio de zwangerschapsfotoshoot te doen.

zwangerschapsfotoshoot veluwe zwangerschap fotoshoot zwangerschapsshoot apeldoorn zwolle epe heerde vaassen wapenveld hattem deventer elburg dronten harderwijk arnhem

EEN FOTOSHOOT OM NOOIT TE VERGETEN

Spontane, Pure & Warme

momenten vastgelegd op de veluwe
Zwangerschapsfotoshoot

ENTHOUSIAST GEWORDEN NA HET ZIEN VAN ALLE INFO?

Mijn agenda raakt op het moment snel gevuld dus wees er optijd bij. Mocht je overwegen om een fotoshoot bij mij te boeken maar twijfel je nog? Neem gerust contact met mij op per mail, telefoon of whats app. Ik help je graag verder en laat je graag weten of ik nog plek heb.

contact via whatsapp

 boeken per mail!


Studio
ZWANGERSCHAP  knus & comfy

Van huiskamer setups, achtergronddoeken tot silhouette foto’s. Er is van alles mogelijk om de mooiste herinneringen van je zwangerschap vast te leggen.

Misschien vind je het juist fijn om met je zwangerschap niet zo ver te lopen, of wil je juist beelden van je zwangere buik laten vastleggen in de studio.
Een zwangerschapsfotoshoot in de studio geeft weer een heel ander effect dan bijvoorbeeld buiten foto´s maken en kan net zo bijzonder zijn.

Sfeervol en ontspannen foto’s laten maken in de studio, dat is wat ik belangrijk vindt. Door mijn persoonlijke touch probeer ik spontane beelden te maken.In de studio heb ik een aantal jurken beschikbaar vanuit mijn client closet.

zwangerschapsfotoshoot studio gelderland zwolle apeldoorn zwangerschapsshoot binnen heerde wapenveld epe oene hattem


Collecties.
tarieven en meer over mijn werkwijze

ZWANGERSCHAP

 COLLECTIE I

Fotoshoot van 1 uur
12 HR fotobestanden*
Selecteer je eigen favoriete foto’s uit de online galerij.
Locatie: Buiten of mijn thuisstudio

 

€229,-

ZWANGERSCHAP

 COLLECTIE II

Fotoshoot van 1 uur
20 HR fotobestanden*
Selecteer je eigen favoriete foto’s uit de online galerij.
Locatie: Buiten of mijn thuisstudio

 

€297,-

ZWANGERSCHAP

 COLLECTIE III

Fotoshoot van 1 uur
Alle foto’s in de online fotogalerij*
Selecteer je eigen favoriete foto’s uit de online galerij.
Locatie: Buiten of mijn thuisstudio

 

€379,-

Voor elk gekozen collectie geldt:
* Extra fotobestanden, buiten het pakket, zijn bij te bestellen voor €9,50 per foto.
* Wil je de gehele online gallery afnemen, dat is ook mogelijk met collectie III.
* Excl. reiskosten van 0,35 p/km buiten de plaats Heerde met een straal van 5km.

Als je zwanger bent kan het soms lastig zijn om de juiste kleding te vinden voor de fotoshoot…

Daarom stel ik jurken beschikbaar uit mijn eigen
client closet

Daar mag je gratis gebruik van maken, niet verplicht 😉


Combinatie
NEWBORN + een zwangerschapsfotoshoot

Laat ook mooie herinneringen van jullie samen als kersvers gezinnetje vastleggen! Na de geboorte van jullie kindje is het ook mogelijk om bij mij een newborn fotoshoot bij mij in te plannen.

Als jullie dit graag zouden willen dan houd ik in mijn agenda rekening met je uitrekendatum. Als jullie kindje geboren is gaan we samen een gepaste datum en moment inplannen.

De fotoshoot zal plaatsvinden zo tussen de 2 a 3 weken na de geboorte van jullie kindje.

Naast dat je bij mij beide fotoshoots kunt doen krijg je ook een combinatiekorting.
Dat houdt in dat als je een zwangerschapshoot en een newborn fotoshoot bij mij boekt dat je dan krijg je
10% korting op de newborn fotoshoot.

Pak op een later moment de herinneringen van deze fotoshoot er nog eens bij…

Om de herinnering van je zwangerschap blijvend te maken kun je bij mij ook een harmonica boekje of mini album bij bestellen.


“Nu onze dochter is geboren, beseffen wij nog meer hoe bijzonder de zwangerschapsfotoshoot voor ons is geweest.

 De prachtige foto’s maken van het moment natuurlijk een blijvende en tastbare herinnering, maar de beleving op zich is al uniek en onvergetelijk! Chantal zorgt er voor dat er een spontane en gezellige sfeer ontstaat, waardoor wij ons volledig konden overgeven en genieten van het moment. Daarnaast is de communicatie met Chantal heel prettig. De foto’s en ervaring zijn ons heel dierbaar geworden.” 

~ Alex & Mandy


“We zijn onwijs blij met de foto’s van de zwangerschapsshoot!

“Chantal is een lieve vrouw en stelt je echt op je gemak. We zijn onwijs blij met de foto’s van de zwangerschapsshoot! We kunnen niet wachten tot Chantal bij ons komt voor een newborn shoot als de kleine er is.”

 

~ Elisabeth & Lars


“In september hebben wij bij Chantal een zwangerschapsshoot gedaan, in de studio. Ze zorgt dat je je snel op je gemak en ontspannen voelt, en dat zie je terug in de foto’s! Ze creëert een warme sfeer, en kijkt goed naar wie ze voor haar lens heeft. Wij zijn super tevreden en komen met de kleine zeker terug! 🌺.” 

~ Anne-Lieke & Robert


De meest gestelde vragen
F.A.Q.

Misschien vraag jij je af wanneer en hoe de fotoshoot werkt, hieronder staan de meest gestelde vragen die ik heb ontvangen. Heb je alsnog vragen laat het gerust weten.

Wanneer kan ik het beste een zwangerschapsfotoshoot plannen?
Meestal probeer ik een zwangerschapsshoot tussen de 32 en 35 weken in te plannen.
Wat kan ik het beste aandoen?
Je hebt een mogelijkheid om gebruik te maken van mijn client closet. Daarin heb ik een aantal jurken beschikbaar waarvan je gebruik kunt maken. Maar maak je liever gebruik van je eigen kleren dan is dat natuurlijk ook goed! Ik adviseer meestal om gebruik te maken van rustige natuur- of aardetinten.
Hoe werkt de shoot precies

Nadat we een locatie gepland hebben, gaan we natuurlijk de fotoshoot doen. Dat kan met partner maar ook alleen.
Na de fotoshoot ga ik de foto’s uitzoeken en bewerken. Deze plaats ik dan in de online fotogalerij, hierin kun je de favoriete foto’s selecteren en digitale foto’s bestellen volgens de collectieprijzen. Ook is het mogelijk om prints te bestellen, maar deze zijn niet in de collectie inbegrepen. 

Kan ik hierna eventueel ook een newborn shoot bij je boeken?

Ja dat vind ik altijd hartstikke leuk om te doen! Ik kom graag bij jullie aan huis, maar ook mogen jullie een newborn shoot bij mij in de studio doen.
Je krijgt dan een 10% korting op de newborn shoot omdat je dan ook een zwangerschapsshoot bij mij hebt geboekt!

Studio of buiten?
Allebei is een optie, het gaat erom wat je graag neer wilt zetten. Ik heb een studio in “huiskamer” vorm en ik werk met achtergronddoeken. Zowel de studio als buiten shoots doe ik in een ontspannen / lifestyle stijl.

ENTHOUSIAST GEWORDEN NA HET ZIEN VAN ALLE INFO?

Mijn agenda raakt op het moment snel gevuld dus wees er optijd bij. Mocht je overwegen om een fotoshoot bij mij te boeken maar twijfel je nog? Neem gerust contact met mij op per mail, telefoon of whats app. Ik help je graag verder en laat je graag weten of ik nog plek heb.

contact via whatsapp

 boeken per mail!

Geef een blijvende herinnering cadeau

a Timeless Gift

Fotoshoot
Cadeaubon

De ultieme manier om iemand écht te verassen!

Ben je op zoek voor een cadeau voor een babyshower, gender reveal of is je vriendin net zwanger of is het kindje net geboren? Dan kan het erg leuk zijn om een zwangerschapsfotoshoot of een newborn footshoot cadeau te geven! Dit is blijvende herinnering voor nu en later.

Het fotograferen van zwangerschappen en kersverse gezinnen vind ik prachtig om te doen. Ik houd van ongedwongen foto’s en probeer alles op een natuurlijke manier te doen.

Bij het aanvragen van een cadeaubon ontvang je een prachtige giftcard in een mapje. Zo is het ook echt leuk om een fotoshoot weg te geven!

OVERZICHT & MEER INFORMATIE fotosessies

Zwangerschapsshoot

Newborn

Baby

Cakesmash

Familiefotoshoot

Gezinsfotoshoot

Koppel fotoshoot

Bruidsfotografie

Personal Branding

Giftcard / Cadeaubon