gezinsfotoshoot gelderland veluwe gezinsfotografie kinderfotograaf apeldoorn zwolle heerde hattem epe elburg nunspeet doornspijk deventer


ZO KLEIN ZIJN ZE MAAR VOOR EVEN…

Dat knutterige & prille
ZO MOOI om op terug te kijken.

liefdevolle herinneringen van je pasgeboren kindje

 

Scroll voor meer info

brochure newborn lifestyle fotoshoot gelderland

 
Gratis BROCHURE
NEWBORN LIFESTYLE

Van meer informatie over mijn werkwijze, inspiratie.
Download gratis de bijpassende brochure

newborn lifestyle fotoshoot aan huis ongedwongen baby fotoshoot pasgeboren gelderland heerde zwolle apeldoorn zwanger


Knusse herinneringen aan deze bijzondere tijd
NEWBORN fOTOSHOOT herinneringen met gevoel

De tijd gaat zo snel, vooral als kinderen pas geboren zijn. Elke dag veranderd er wel wat in hun gezichtjes en eigenlijk wil je elk moment wel vastleggen!

Zelf ben ik moeder van een zoontje van nu inmiddels 4 jaar. Ik weet nog goed dat ik een dag na mijn bevalling van mijn zoontje mijn camera heb gepakt om van die knutterige details van mijn eigen kindje vast te leggen, zo bijzonder!

Op dat moment dacht ik hoe mooi zou het zijn als ik dit soort momenten ook voor andere mama’s mag vastleggen. Zo fijn dat ik dit inmiddels mag doen, maar wel vanuit gevoel en op het tempo van het gezinnetje.
Ik heb een workshop gevolgd waarbij je baby’s inwikkelt in doeken, maar ik merkte gewoon dat dit niet bij mijn werkwijze past en dat dit voor mij niet goed voelt. Daarom fotografeer ik graag gezinnetjes en pasgeboren kindjes in knusse settingen en met gevoel in jullie flow.

Ik kom graag bij je aan huis langs maar ook is het mogelijk om bij in de studio de newborn lifestyle fotoshoot te doen.

newborn fotoshoot gelderland zwolle apeldoorn heerde newborn lifestyle fotosessie deventer epe heerde wapenveld hattem vaassen emst baby fotoshoot kraamcadeau fotoshoot cadeau geven
newborn lifestyle fotoshoot gelderland zwolle apeldoorn deventer elburg nunspeet wezep hattem elburg newborn fotoshoot

newborn lifestyle fotoshoot | Gelderland
Newborn studio fotoshoot | zwolle | apeldoorn | Heerde | Epe | Wapenveld

GEZINSFOTOSHOOT gelderland

 

Een fotoshoot waarbij jullie je op je gemak voelen en er mooie herinneringen worden vastgelegd. Vooral in de kraamperiode komt er veel op je af en dan is het fijn om een fotografe te hebben die met je mee denkt en mee gaat in jullie flow!

Bij een newborn lifestyle shoot ga ik vaak bij het kersverse gezinnetje aan huis langs bij jullie aan huis om jullie als gezin met jullie pasgeboren kindje te fotograferen. Juist in de begin periode kan een fotoshoot aan huis fijn zijn. Dit kan op de babykamer, woonkamer of slaapkamer. In een knusse setting waarbij het samenzijn centraal staat. Allerlei activiteiten rondom jullie baby het voeden, in het bedje, eventueel met broertje(s) of zusje(s) kunnen onderdeel zijn van de fotosessie. Ook is het mogelijk om bij mij de fotoshoot in de studio te doen. Daarin pas ik wel mijnzelfde werkwijze toe, ik wikkel kindjes niet in strakke doeken.
Het mooiste is als jullie qua kleding op elkaar afgestemd zijn, aardetinten en natuurtinten doen het erg goed. Denk (bij een thuisfotoshoot) ook aan het ledikantje, beddegoed en huiselijke omgeving waar jullie kleintje gefotografeerd wordt.

Ik begeleid jullie tijdens de fotoshoot en zorg ervoor dat jullie je zo comfortabel mogelijk voelen. Dat vind ik erg belangrijk!

newborn fotoshoot gelderland zwolle apeldoorn heerde newborn lifestyle fotosessie deventer epe heerde wapenveld hattem vaassen emst baby fotoshoot kraamcadeau fotoshoot cadeau geven

ENTHOUSIAST GEWORDEN NA HET ZIEN VAN ALLE INFO?

Mijn agenda raakt op het moment snel gevuld dus wees er optijd bij. Mocht je overwegen om een fotoshoot bij mij te boeken maar twijfel je nog? Neem gerust contact met mij op per mail, telefoon of whats app. Ik help je graag verder en laat je graag weten of ik nog plek heb.

contact via whatsapp

 boeken per mail!

EEN FOTOSHOOT OM NOOIT TE VERGETEN

Spontane, Pure & Warme

herinneringen vastgelegd 
aan huis of in de studio

NEWBORN LIFESTYLE FOTOSHOOT


Collecties.
tarieven en meer over mijn werkwijze

NEWBORN LIFESTYLE

 COLLECTIE I

Fotoshoot van 1 uur
12 HR fotobestanden*
Selecteer je eigen favoriete foto’s uit de online galerij.
Locatie: Buiten of mijn thuisstudio

 

€229,-

NEWBORN LIFESTYLE

 COLLECTIE II

Fotoshoot van 1 uur
20 HR fotobestanden*
Selecteer je eigen favoriete foto’s uit de online galerij.
Locatie: Buiten of mijn thuisstudio

 

€297,-

NEWBORN LIFESTYLE

 COLLECTIE III

Fotoshoot van 1 uur
Alle foto’s in de online fotogalerij*
Selecteer je eigen favoriete foto’s uit de online galerij.
Locatie: Buiten of mijn thuisstudio

 

€379,-

Voor elk gekozen collectie geldt:
* Extra fotobestanden, buiten het pakket, zijn bij te bestellen voor €9,50 per foto.
* Wil je de gehele online gallery afnemen, dat is ook mogelijk met collectie III.
* Excl. reiskosten van 0,35 p/km buiten de plaats Heerde met een straal van 5km.


“Chantal is een lieve, spontane en zeer vakkundige fotografe.

 Absoluut een aanrader!
Chantal is een lieve, spontane en zeer vakkundige fotografe. Ze maakt echt prachtige foto’s en ze neemt ook graag de tijd voor je!”
 

~ Sharon


“Chantal zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt en de sfeer is heel ontspannen.

“Wij hebben al verschillende shoots mogen doen bij Chantal! Chantal zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt en de sfeer is heel ontspannen. Ze legt de dierbare momenten vast en maakt hele mooie spontane foto’s. Wij komen zeker nog vaker terug!”

 

~ Robin

Geef een blijvende herinnering cadeau

a Timeless Gift

Fotoshoot
Cadeaubon

De ultieme manier om iemand écht te verassen!

Ben je op zoek voor een cadeau voor een babyshower, gender reveal of is je vriendin net zwanger of is het kindje net geboren? Dan kan het erg leuk zijn om een zwangerschapsfotoshoot of een newborn footshoot cadeau te geven! Dit is blijvende herinnering voor nu en later.

Het fotograferen van zwangerschappen en kersverse gezinnen vind ik prachtig om te doen. Ik houd van ongedwongen foto’s en probeer alles op een natuurlijke manier te doen.

Bij het aanvragen van een cadeaubon ontvang je een prachtige giftcard in een mapje. Zo is het ook echt leuk om een fotoshoot weg te geven!

OVERZICHT & MEER INFORMATIE fotosessies

Zwangerschapsshoot

Newborn

Baby

Cakesmash

Familiefotoshoot

Gezinsfotoshoot

Koppel fotoshoot

Bruidsfotografie

Personal Branding

Giftcard / Cadeaubon