Een familiemoment, maar dan voor je vastgelegd!

familie fotoshoot – gezinsfotografie

De tijd gaat zo snel, vooral met kleine kinderen, ik weet er zelf alles van. Een fotoshoot kan een mooi moment zijn om herinneringen vast te leggen voor nu en later. 

Wanneer je bij mij kiest voor een familie fotosessie, dan gaan we er een gezellige fotoshoot van maken. Mijn passie is om mooie ongedwongen foto’s te maken en deze familie momenten vast te leggen.

Ik begeleid jullie tijdens de fotoshoot en probeer ervoor te zorgen dat jullie je zo comfortabel mogelijk voelen. Tijdens de fotoshoot zal ik de kinderen, in samenwerking met de familie, kleine opdrachtjes laten uitvoeren zodat ook zij zich tijdens de fotoshoot heerlijk vermaken.

 

Ja, ik wil graag boeken!

Waar kan ik je mee helpen?

EEN OVERZICHT VAN FOTOSHOOTS

Er zijn verschillende mooie fotolocaties hier op de Veluwe, het Heerderstrand, Vosbergen of de Schaapskooi etc. Ik ben woonachtig in het dorpje Heerde, omgeving Epe, Oene, Veessen, Wapenveld. Ik werk buiten graag met natuurlijk licht, en met zacht flitslicht in mijn kleine studio. Deze studio is niet heel groot maar heel erg geschikt voor cakesmashes.

Fotoshoot van 1 uur

10 HR fotobestanden*

Foto’s worden beschikbaar gesteld via een eigen online galerij

 

€149,-

Fotoshoot van 1-2 uur

25 HR fotobestanden*

Foto’s worden beschikbaar gesteld via een eigen online galerij

 

229,-

Fotoshoot van 2 uur

35 HR fotobestanden*

Foto’s worden beschikbaar gesteld via een eigen online galerij

 

279,-

Ja, ik wil graag boeken!

OVERZICHT & MEER INFORMATIE fotosessies

Koppel fotoshoot

chantal nijhof studio gezinsfotografie familie fotoshoot veluwe heerderstrand

Zwanger fotoshoot

chantal nijhof studio gezinsfotografie familie fotoshoot veluwe heerderstrand

Gezinsfotoshoot

Cakesmash

Personal Branding