LIFESTYLE & STUDIO FOTOGRAAF

Hi Chantal hier!


Pure en spontane foto’s is iets wat mijn fotografie stijl kenmerkt. Jezelf kunnen zijn en op je gemak voelen voor de camera en tijdens een fotoshoot dat is wat ik belangrijk vindt, want dat zie je terug in de foto’s.

 

Scroll verder voor meer info

gezinsfotoshoot gelderland veluwe gezinsfotografie kinderfotograaf apeldoorn zwolle heerde hattem epe elburg nunspeet doornspijk deventer
newborn lifestyle fotoshoot aan huis ongedwongen baby fotoshoot pasgeboren gelderland heerde zwolle apeldoorn zwanger


Hoe ervaar je mij
tijdens een fotoshoot

Fotograaf | zwolle | apeldoorn | Heerde | Epe | Wapenveld

fotografe gelderland

Zelf ben ik een persoon die graag een ander op zijn gemak stelt, want dat zie je namelijk terug in de foto’s. Een beetje humor tijdens de fotosessie daar ben ik altijd wel voor in!

Naast mijn levenservaring ben ik een persoon die nuchter in het leven staat. Tijdens gesprekken staan jullie als gezin centraal, ik heb een luisterend oor en handel erna. Tijdens een fotoshoot ben ik altijd wel in voor een grapje waardoor je juist die spontane lach krijgt.
Mijn fotografie stijl vertaald zich in lichte en sfeervolle foto’s die tijdloos zijn Ik houd van kleurbewerking, maar het moet wel over een aantal jaar nog leuk zijn om jouw fotoboek weer open te slaan.

Daarnaast hoeven jullie je niet druk te maken over het poseren want daarvoor ben ik! Ook bij een fotoshoot met kindjes hoef jij je niet druk te maken, ik probeer ze op een natuurlijke en leuk manier te betrekken bij de fotoshoot, en geef ze ook activiteiten zodat ze het naar hun zin hebben. Ik heb geduld en zelf ook een zoontje, dus ik weet hoe alles kan zijn.

chantal nijhof studio fotograaf heerde epe wapenveld hattem apeldoorn zwolle emst deventer veluwe gelderland

Pssst….
…voordat je verder scrollt

Ik heb wat voor je
gratis Brochure

Let’s Capture
Memories

newborn lifestyle fotoshoot aan huis ongedwongen baby fotoshoot pasgeboren gelderland heerde zwolle apeldoorn zwanger


Koester kleine momenten
WAAROM FOTOGRAFIE VOOR MIJ
EEN EXTRA BETEKENIS HEEFT

POSItIEF ZIJN | UIT HET LEVEN HALEN WAT JIJ BELANGRIJK VINDT | LEvEN VANUIT gevoel

“Geniet van de dagelijkse kleine dingen in het leven!”

Mijn naam is Chantal Nijhof, ik ben 33 jaar en moeder van onze zoon Cas van 4 jaar.
Bij de geboorte van mijn zoon heeft mijn fotografie nog een extra betekenis gekregen, hoe belangrijk het is om de kleine dingen te koesteren en vast te leggen. Tijdens mijn zwangerschap kregen we te horen dat mijn man ernstig ziek was (lymfeklierkanker), we stonden er niet bij stil dat wij als jonge gezonde mensen dit zou kunnen overkomen. De komst van ons kindje zorgde voor een gouden stip op de horizon.
Na de geboorte van Cas heeft mijn man het traject positief kunnen afronden en is hij gelukkig nog steeds in goede gezondheid. Het was een heftig traject voor ons beiden met veel naweeën waar wij veel levenservaringen uit gehaald hebben.

Door deze ervaring weet ik ook goed dat er niet altijd een roze wolk hoeft te zijn na een zwangerschap en dat het belangrijk is om met de flow van het gezin mee te gaan.

Soms kunnen de dagelijkse dingen voor lief genomen worden, maar in ons gezin heb ik dus mogen ervaren hoe belangrijk het is om juist van de kleine dagelijkse dingen te genieten.
Als fotograaf zorg ik ervoor dat anderen ook kunnen terugblikken op dierbare momenten en herinneringen en daar word ik erg gelukkig van! 

chantal nijhof studio fotograaf heerde epe wapenveld hattem apeldoorn zwolle emst deventer veluwe gelderland

leer mij kennen

Leuke weetjes!

vragen die gesteld worden tijdens FOTOSHOOTS

1. Waar wordt je echt gelukkig van in je werk?

Onderdeel zijn en vastleggen van  oprechte momenten

2. Is dit je full-time job?

Dit is mijn full-time job, met veel plezier ben ik dagelijks met mijn business bezig

3. Heb je zelf ook kinderen?

Ik heb een zoontje Cas van inmiddels 4 jaar. Die gaat nu net naar de basisschool, weer een nieuwe fase 😉

4. Heb je een bucketlist qua fotograferen?

A.Mama’s helpen met het vastleggen van dagelijkse herinneringen.

B.Bruidsreportage tussen de schaapjes

C.Winter mini sessies in de studio

6. Heb je een opleiding gevolgd of is dit ontstaan vanuit een hobby?

Van passie naar een eigen bedrijf. Veel leer je door te doen. Nooit durfde ik te dromen dat dit ook mijn werk zou kunnen zijn tot en met 2021 en toen heb ik de stap gewaagd, geen moment spijt van gehad.


Hey mama….

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM ZELF
NEXT-LEVEL

HERINNERINGEN TE MAKEN?

Voorkom dat het vastleggen van bijzondere momenten je ontgaan, deze quiz is een leuke manier om te kijken waar jij next-level kunt gaan met het vastleggen van dagelijkse herinneringen!

OVERZICHT & MEER INFORMATIE fotosessies

Zwangerschapsshoot

Newborn

Baby

Cakesmash

Familiefotoshoot

Gezinsfotoshoot

Koppel fotoshoot

Bruidsfotografie

Personal Branding

Giftcard / Cadeaubon