Hallo, Chantal hier!

Ik zal me even voorstellen

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Pure en spontane foto’s is iets wat mijn fotografie stijl kenmerkt. Op je gemak zijn tijdens de fotoshoot is iets wat ik heel belangrijk vind, daardoor krijg je mooie ongedwongen foto’s.

Mijn naam is Chantal Nijhof, ik ben 31 jaar en moeder van een zoon van 4 jaar. Bij de geboorte van mijn zoon heeft mijn fotografie nog een extra betekenis gekregen. Daardoor weet ik hoe belangrijk het is om bepaalde momenten te koesteren en vast te leggen.
Als fotograaf zorg ik ervoor dat anderen ook kunnen terugblikken op dierbare momenten en herinneringen en daar word ik erg gelukkig van! 

Vroeger was ik altijd al in de weer met een fototoestel om foto’s te maken van familie en de natuur. Op het moment dat ik moeder werd, moest en zou ik ook foto’s gaan maken van mijn zoon, want zo klein blijven ze niet voor altijd. Een dag na de bevalling heb ik mijn zoon kunnen vastleggen en ik vond dat heel speciaal, een blijvende herinnering aan dat moment. En als ik nu de foto’s terug zie dan kan ik mij nu eigenlijk niet eens meer voorstellen dat hij zo klein is geweest.

Wat ik het mooie vind aan fotografie is dat je herinneringen kunt vastleggen op een mooie en ongedwongen manier en dat kenmerkt mijn stijl van fotograferen.

Ik woon samen met mijn man en onze zoon in het dorp Heerde op de Veluwe. Met in de buurt ook leuke plaatsjes zoals Oene, Epe, Hattem en Wapenveld. We zijn graag in de natuur te vinden voor een mooie wandeling met onze labradoodle. Daarnaast geniet ik juist van de kleine dingen in het leven, een mooie zonsopkomst, de pracht van de natuur tijdens fotoshoots, een heerlijk kop koffie op het terras. Er is zoveel moois om van te genieten.

Mijn fotoshoots zijn met name op locatie maar ook aan huis heb ik een eigen fotostudio, waarin ik zwangerschappen, newborns, baby’s en cake smashes fotografeer.

Life is a journey,

let’s capture some precious moments!

Wat kenmerkt jouw stijl?

van fotograferen

Inleven voor wie en waarvoor ik de foto’s maak vind ik erg belangrijk. Door een fotoshoot kun je een bepaald moment in iemands leven vastleggen als herinnering. Hoe mooi is dat!

De verschillende soorten fotoshoots maken het dan voor de variatie ook extra leuk. Mijn fotografie stijl vertaald zich in lichte en sfeervolle foto’s die tijdloos zijn  Ik houd van kleurbewerking, maar het moet wel over een aantal jaar nog leuk zijn om jouw fotoboek weer open te slaan.

Tijdens de fotoshoot vind ik belangrijk dat diegene zich op zijn gemak voelt, dat zorgt voor de meest spontane en pure foto’s.

OVERZICHT & MEER INFORMATIE fotosessies

Zwangerschapsshoot

Newborn

Baby

Cakesmash

Familiefotoshoot

Gezinsfotoshoot

Koppel fotoshoot

Bruidsfotografie

Personal Branding

Giftcard / Cadeaubon