Hé leuk dat je er bent!

Ik zal me even voorstellen

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Mijn naam is Chantal Nijhof. Vanaf 2007 was ik altijd bezig met webdesign en personal branding voor bedrijven, daarnaast deed ik af en toe ook fotoshoots. Dit jaar, 2021, heb ik het roer omgegooid en ben ik mede-eigenaar geworden van Mijn Levensreis. Een goed moment om een andere weg in te slaan met Chantal Nijhof Studio, vanaf nu kun je mij alleen boeken voor fotoshoots (en video)! Ik wil jullie graag kennis laten maken met mijn passie.

Al van kleins af aan was ik al in de weer met een fototoestel om foto’s te maken van de familie en ook in de natuur. Wat ik het mooie vindt aan fotografie is dat je herinneringen kunt vastleggen op een mooie en ongedwongen manier.

Ik woon samen met mijn vriend en onze zoon in het dorp Heerde op de Veluwe. Met in de buurt ook leuke plaatsjes zoals Oene, Epe, Hattem en Wapenveld. We zijn graag in de natuur te vinden voor een mooie wandeling met onze labradoodle. Sinds 2021 ben ik mede-eigenaar geworden van Mijn Levensreis, leef vanuit je gevoel en maak bewust keuzes! Naast dit is een absolute passie van mij creatief bezig zijn en fotografie leent zich daar uitstekend voor, ik kan mij daarin heerlijk uitleven!

Life is a journey,

let’s capture some precious moments!

Wat kenmerkt jouw stijl?

van fotograferen

Ik probeer mij altijd in te leven in de situatie. Als het voor een koppel is dan zie ik het liefdesverhaal zich al ontpoppen en is het voor een business shoot dan probeer ik mij in te denken hoe het toegepast zal worden op de website.

De verschillende soorten fotoshoots maken het dan voor de variatie ook extra leuk. Mijn fotografie stijl vertaald zich in lichte en sfeervolle foto’s die tijdloos zijn  Ik houd van kleurbewerking, maar het moet wel over een aantal jaar nog leuk zijn om jouw fotoboek weer open te slaan.

OVERZICHT & MEER INFORMATIE fotosessies

Koppel fotoshoot

chantal nijhof studio gezinsfotografie familie fotoshoot veluwe heerderstrand

Zwanger fotoshoot

chantal nijhof studio gezinsfotografie familie fotoshoot veluwe heerderstrand

Gezinsfotoshoot

Cakesmash

Personal Branding