WELKOM IN MIJN KNUSSE STUDIO

Hier worden herinneringen vastgelegd!

Ongdedwongen en warme herinneringen in mijn studio!

studio fotoshoot Gelderland
Studio Fotoshoot baby zwangerschap newborn
Studio heerde omgeving zwolle apeldoorn

Houd jij ook van warme en knusse beelden? Ik ook! Wat ik belangrijk vind tijdens een fotoshoot is dat jij je op je gemak voelt en dat jij jezelf mag zijn.

Verschillende fotosohoots doe ik in mijn studio. Met name zwangerschappen, newborn, cake smashes en gezinnetjes met kleine kinderen, 

Mijn studio aan huis is in Heerde op de Veluwe. Lijkt je het leuk om een fotoshoot te boeken? Dan wij maken er een gezellige fotoshoot van!

 

Ontvang de gratis brochure

Heb je vragen over een studio fotoshoot?

Veelgestelde vragen

Mijn studio aan huis is in Heerde, Gelderland. Er zijn verschillende studio fotoshoots mogelijk, van zwangerschap, newborn, baby cake smash. Grote families doe ik niet in mijn eigen studio, maar op andere (industriële) locaties.

In mijn studio heb ik een aantal bohemian setups klaar staan. Tevens is het ook mogelijk om met achtergronden te werken met zacht flitslicht. Heb je bepaalde inspiratie gezien wat je mooi vindt? Er is van alles mogelijk in overleg. 

cake smash fotoshoot gelderland apeldoorn zwolle deventer vaassen epe oene elburg terwolde nunspeet boho cakesmash bohemian meisje zand perzik roze roosjes bloemen rustig
Hoe werkt een fotoshoot precies?

Eerst zorg ik ervoor dat ik jullie wensen duidelijk heb. En op de dag van de fotoshoot zorg ik er ervoor dat alles klaar staat wanneer jullie komen. Dan maken we er samen een gezellige en ontspannen fotoshoot van en leggen we mooie herinneringen vast!

Na de fotoshoot ga ik aan de slag om de digitale foto’s zorgvuldig te selecteren en te bewerken.  Daarna kunnen jullie de favoriete foto’s uitzoeken in mijn online galerij. Eventueel is het mogelijk om prints te bestellen, deze prints zijn niet bij de collectie inbegrepen.

Wat voor shoots doe je in de studio?

Met name doe ik zwangerschappen, cake smashes, newborn en baby shoots in de studio. Eventueel is het mogelijk om een klein gezinnetje in de studio te fotograferen. Grote gezinnen fotografeer ik op andere (industriele) locaties.

Heb je ook een client closet beschikbaar?

Het is mogelijk om gebruik te maken van mijn client closet, hierin heb ik enkele jurken beschikbaar die tijdens fotoshoots gedragen kunnen worden.

Zou je graag willen weten welke jurken ik beschikbaar heb? Stuur gerust een berichtje!

Ja, ik wil graag boeken!

Zou jij graag onvergetelijke
herinneringen willen laten vastleggen?

EEN OVERZICHT VAN FOTOSHOOTS

Meer informatie of boeken?

Mijn agenda raakt op het moment snel gevuld dus wees er optijd bij. Mocht je overwegen om een fotoshoot bij mij te boeken maar twijfel je nog? Neem gerust contact met mij op per mail, telefoon of whats app. Ik help je graag verder en laat je graag weten of ik nog plek heb.

contact via whatsapp!

 informatie per mail!

OVERZICHT & MEER INFORMATIE fotosessies

Zwangerschapsshoot

Newborn

Baby

Cakesmash

Familiefotoshoot

Gezinsfotoshoot

Koppel fotoshoot

Bruidsfotografie

Personal Branding

Giftcard / Cadeaubon