BlogLoveshoot

Bloesem Mini – Corrien & Rob

Loveshoot // Bloesem Mini Fotoshoot // Boomgaard Veluwe Gelderland

Ik heb een prachtig koppel mogen fotograferen tijdens mijn bloesems mini fotosessies. Heerlijk in de sfeer van het voorjaar, creëerden we spontane en knusse beelden die hun liefde op een unieke manier vastlegden. Ik vind het altijd fijn als diegene voor mijn camera zich op hun gemak voelen en dat ik dan oprechte interactie tussen het koppel kan vastleggen. Zo krijg je authentieke beelden en leg je hun unieke band vast. Dat vond ik ook erg leuk om dat voor dit koppel te doen. Als jij en je partner op zoek zijn naar een fotoshoot vol spontaniteit en knusheid, stuur mij gerust een berichtje zodat ik jullie unieke verhaal kan vastleggen!

Enthousiast geworden?

Lijkt het je leuk om een fotoshoot te boeken?
Twijfel je of Wil je graag meer informatie?
Vraag een brochure aan en neem gerust contact op.

OVERZICHT & MEER INFORMATIE fotosessies

Zwangerschapsshoot

Newborn

Baby

Cakesmash

Familiefotoshoot

Gezinsfotoshoot

Koppel fotoshoot

Bruidsfotografie

Personal Branding

Giftcard / Cadeaubon