BlogPersonal Branding

Personal Branding Mijn Levensreis

Personal Branding //

Sinds dit jaar ben ik mede-eigenaar van Mijn Levensreis, een community waar wij positief en bewust anderen op weg willen helpen. Het kan zijn dat jij onbewust je leven leeft en misschien is het tijd om een andere keuze te maken. Wij willen elkaar inspireren met interviews en blogs, daarnaast bieden wij ook een gratis routekaart, challenge en online gids aan om een ieder op weg te helpen naar zijn of haar reisbestemming!

Voor Mijn Levensreis heb ik onze eigen fotoshoot gedaan, omdat het kan 😉 en leuk is. Verschillende foto’s van ons samen zijn vanaf een statief geschoten en de details foto’s met de hand.

Bekijk nog meer fotoshoots
mijn meest recente fotomomenten

OVERZICHT & MEER INFORMATIE fotosessies

Koppel fotoshoot

chantal nijhof studio gezinsfotografie familie fotoshoot veluwe heerderstrand

Zwanger fotoshoot

chantal nijhof studio gezinsfotografie familie fotoshoot veluwe heerderstrand

Gezinsfotoshoot

Cakesmash

Personal Branding