Wat leuk dat je mij gevonden hebt!

Even voorstellen

Hi! Ik ben Chantal, maar dat had je vast al meegekregen😉, ik woon samen met man Heimert en ons kleine Cas in het dorpje Heerde op de Veluwe. Sinds 2007 heb ik al veel mooie bedrijven mogen voorzien van huisstijlen, logo’s en websites. Een absolute passie van mij is creatief bezig zijn! 

Sinds vorig jaar ben ik moeder geworden van onze eerste zoon Cas, en wat een mooi mannetje, daar zijn we zeer dankbaar voor. Na een wat bewogen jaar waarin mijn man ziek is geweest, genieten we nu extra van ons gezinnetje. We zijn graag in de natuur te vinden voor een mooie wandeling met ook onze labradoodle.

Fotografie is altijd al iets waar ik mee bezig was vanaf jongs af aan. Wat ik het mooie aan fotografie vindt is dat je herinneringen kunt vastleggen op een mooie en ongedwongen manier, en na jarenlang mij daarin verdiept te hebben, doe ik dat vanaf nu ook voor anderen! 

Ben jij bezig om je droom om te zetten in plannen? Of wil je graag dat ik voor je bedrijf of familie herinneringen vastleg? Ik denk graag met je mee over je uitstraling en presentatie naar de buitenwereld. ⁠

 

SHE TURNED HER CANT’S INTO canS

And her dreams into plans…

OVERZICHT & MEER INFORMATIE fotosessies

Zwangerschapsshoot

Newborn

Baby

Cakesmash

Familiefotoshoot

Gezinsfotoshoot

Koppel fotoshoot

Bruidsfotografie

Personal Branding

Giftcard / Cadeaubon