Een kijkje achter de schermen

in mijn online studio

  

Wat leuk dat je mij gevonden hebt!

Even voorstellen

Mijn naam is Chantal, maar dat had je vast al meegekregen.😉 Als een moeder weet ik als geen ander hoe het is om verantwoordelijkheid te hebben voor je gezin. Je moet allerlei verschillende facetten in tegelijk kunnen doen, van het huishouden, je familie verzorgen, je business runnen. Tijd is daarbij eigenlijk heel kostbaar.

Mijn doel is om vrouwen met ambities te helpen met het neerzetten van hun bedrijf met een duidelijke aanpak en een persoonlijke uitstraling.


Ik help ondernemers met een passie graag
met het neerzetten van hun bedrijf!

  

SHE TURNED HER CANT’S INTO cans

And her dreams into plans…

Sinds 2007 heb ik al veel startende ondernemers mogen helpen. Daardoor ben ik veel te weten gekomen over de struggles die zij hadden tijdens het opstarten van hun bedrijf.

Met name vonden starters het moeilijk om alles concreet te krijgen, het uitwerken van het bedrijfsplan en het stellen van doelen. Als ondernemer moet je vaak alles alleen doen, het is dan fijn als je met iemand kan sparren.  

Als jij van plan bent om met je droom aan de slag te gaan, is het verstandig om dit concreet te doen, je ideeën uit te werken, met doelen en je ondernemersplan van start te gaan. 

 Ben jij bezig om je droom om te zetten in plannen? Ik denk graag met je mee over je uitstraling en presentatie naar de buitenwereld.

Mijn verhaal

Vroeger was ik al heel erg creatief, op een jonge leeftijd vond ik het maken van websites al interessant. Destijds heb ik evenementen-nederland.nl gebouwd als een soort van hobby projectje, daarop kon men gratis evenementen en uitjes op plaatsen.
Wat ik tijdens mijn opleiding informatica heel erg merkte is dat werken voor een baas voor mij niet weggelegd was. Ik vond juist het klantencontact en het creatieve gedeelte het leukste om te doen. Vanaf mijn 17e ben ik heel ambitieus gestart met mijn bedrijf, mijn vader moest de krabbel bij de kamer van koophandel zetten. Sindsdien heb ik veel bedrijven met een herkenbare uitstraling neer mogen zetten. Mijn werk doe ik met passie!

Sinds vorig jaar ben ik moeder geworden van onze zoon. Samen met mijn gezin woon ik in het dorpje Heerde op de Veluwe. Een kleintje in het gezin heeft een hele verandering teweeg gebracht en ik probeer daarom zoveel mogelijk met structuur te werken. Met onze Labradoodle zijn wij veel in de natuur te vinden voor een wandeling. Mijn man en ik zijn in 2018 met beide benen op de grond gezet toen bekend werd dat hij ernstig ziek was. Gelukkig is hij weer gezond en daarom is het extra belangrijk om te genieten van die kleine geluk-momentjes.

Ik hoop anderen met mijn instelling enthousiast te maken en te motiveren dat zij ook hun dromen kunnen vervullen…
Als ik het kan, dan kan jij dat ook!

Dat was even genoeg over mij… 

Wat zijn jouw plannen?

 

Ik zoek een enthousiasteling die eens met mij kan sparren over mijn bedrijfsideeën en hoe ik die vorm kan gaan geven.

Ik zoek een enthousiasteling die mijn eigen bedrijf met goede branding neer wil gaan zetten. Met een duidelijke aanpak & expertise.

Ik zoek een enthousiasteling die met mijn website aan de slag kan gaan met een duidelijke aanpak & expertise.

Ik wil een eigen bedrijf opzetten, maar ik wil eigenlijk zelf aan de slag met een duidelijke aanpak.

Download Gratis

De Ultieme Checklist voor Startende Ondernemers

 Wat komt er bij het opzetten van een bedrijf kijken

 Digitaal te gebruiken

 Met praktische tips

 Must-have voor starters

tips

Wat leuk dat jij ook zo ambitieus bent, de checklist is onderweg naar je mailbox!

Download Gratis

De Ultieme Checklist voor Startende Ondernemers

 Wat komt er bij het opzetten van een bedrijf kijken

 Digitaal te gebruiken

 Met praktische tips

 Must-have voor starters

tips

Wat leuk dat jij ook zo ambitieus bent, de checklist is onderweg naar je mailbox!