BlogCakesmash

Cake Smash Melina

Cakesmash // Studio Heerde Gelderland Cake Smash Fotoshoot

Mijn nieuwe studio is de een fijne plek om cake smash fotoshoots te doen! Mijn recente sessie was met een schattig meisje in haar prachtige broderie outfit! Met een bloemenachtergrond en een overheerlijke taart van Patisserie Simone, hebben we een onvergetelijke herinnering gecreëerd. Mijn studio, gevestigd in Heerde Gelderland, heeft een warme en gezellige sfeer voor jouw kindje tijdens cake smash fotoshoot. Het belangrijkste vind ik om de persoonlijkheid en het karakter van je kindje vast te leggen terwijl ze aan het genieten is van het taartje. Naast dat het een leuke manier is om de (aankomende) verjaardag van je kleintje te vieren, is het ook een hele leuke beleving! En dan heb je nadien deze herinneringen ook vastgelegd! Het belangrijkste vind ik is dat je kleintje zich comfortabel en ontspannen voelt, daar draag ik aan bij door mijn rustige contact en in een rustige omgeving te werken.

Enthousiast geworden?

Lijkt het je leuk om een fotoshoot te boeken?
Twijfel je of Wil je graag meer informatie?
Vraag een brochure aan en neem gerust contact op.

OVERZICHT & MEER INFORMATIE fotosessies

Zwangerschapsshoot

Newborn

Baby

Cakesmash

Familiefotoshoot

Gezinsfotoshoot

Koppel fotoshoot

Bruidsfotografie

Personal Branding

Giftcard / Cadeaubon